Badkamers Woerden

Welkom bij Badkamers Woerden

Badkamers Woerden levert alle merken sanitair en toebehoren. Wij helpen u graag om binnen de voor u geldende kaders (uw wensen, de beschikbare ruimte en het beschikbare budget) uw droombadkamer te ontwerpen en te realiseren.

We hebben een vast eigen installatieteam en kwaliteit en service staan bij ons voorop. Op dit moment is onze showroom vanwege corona gesloten.

U bent van harte welkom bij Badkamers Woerden!


Showroom is wegens corona gesloten!

Vanaf 15 december 2020 is onze showroom gesloten. Het is niet mogelijk om onze showroom te bezoeken.

Lees verder...


Mobiel toilet huren bij Toiletverhuur Woerden

Afbeelding bij nieuwsbericht

Kies voor een mobiele toilet van Toiletverhuur Woerden. Toiletverhuur Woerden is specialist in toiletverhuur voor iedereen en voor elke gelegenheid.

Lees verder...


Gratis Mood voor Wellness Magazine

Afbeelding bij nieuwsbericht

De eerste stap bij de aanschaf van een nieuwe badkamer is de oriëntatiefase. Welke stijlen en kleuren passen bij u en uw gezin. Om u te helpen bij het oriënteren brengt onze inkooporganistie Mijn BAD regelmatig een magazine vol inspiratie en trends uit. Deze bieden wij u geheel gratis aan.

Lees verder...


Badkamers Woerden mag kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren

Afbeelding bij nieuwsbericht

Badkamers Woerden mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

Lees verder...


BADKAMERS WOERDEN levert alle kranen en accessoires

Afbeelding bij nieuwsbericht

Alle kranen in de douche, het bad en boven de wastafel in Stadshotel Woerden zijn met zorg geselecteerd door Badkamers Woerden. Ook de accessoires die de badkamers net die extra touch geven, komen uit de collectie van het Woerdense bedrijf. Ze maken de badkamers voor de hotelgasten echt compleet, vindt Badkamers Woerden-eigenaar Denny van den Broek.

Lees verder...