Badkamers Woerden

Nieuws van Badkamers Woerden

BADKAMERS WOERDEN levert alle kranen en accessoires

Afbeelding bij nieuwsbericht

Alle kranen in de douche, het bad en boven de wastafel in Stadshotel Woerden zijn met zorg geselecteerd door Badkamers Woerden. Ook de accessoires die de badkamers net die extra touch geven, komen uit de collectie van het Woerdense bedrijf. Ze maken de badkamers voor de hotelgasten echt compleet, vindt Badkamers Woerden-eigenaar Denny van den Broek.

In iedere badkamer zijn de kranen en de accessoires niet alleen pure noodzaak omdat ze praktisch onmisbaar zijn. Ze kunnen een badkamer ook maken of breken. In het Stadshotel Woerden is er echt aandacht aan besteed zoals de exploitanten bij alles oog voor detail hebben, zegt Van den Broek. De keuze voor kranen bleek geen moeilijke. Een paar jaar geleden heb ik bij Ed en Wieteke thuis een nieuwe badkamer geplaatst. De kranen van het merk Hotbath Italian bathroomware waar zij toen voor kozen, bevielen zo goed dat ze deze ook in het hotel wilden. Niet zo vreemd want het is Italiaans design van hoge kwaliteit. En zo douchen de hotelgasten nu onder een regendouche, voorzien van een aparte handdouche en zijn ook de kranen van het bad van hetzelfde ontwerp.

KRACHTIGE DOUCHE

Kenmerkend voor de douches is een vernuftig systeem waardoor minder water wordt verbruikt. En daar merk je niets van want er wordt zuurstof aan de waterstroom toegevoegd dus het voelt als een krachtige douche. Ook de kranen boven de wastafels, rechtstreeks uit de muur, zijn een lust voor het oog. De accessoires komen ook uit het assortiment van Badkamers Woerden en zijn van het hoogwaardige Nederlandse merk Geesa naar een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders. De spiegels,passpiegels, föhnhouders en föhns, zeeppompjes, toiletrolhouders, weegschalen en pedaalemmers passen weer precies in de stijl van de badkamers. Wie niet in het hotel logeert, kan de kranen en accessoires toch bewonderen: ook de toiletten van het restaurant en bar zijn van dezelfde collecties.

INSTALLATIE EN BADKAMERS

Twintig jaar geleden startte Denny van den Broek een installatiebedrijf en verwierf al snel een vaste klantenkring in Woerden en omgeving. Gaandeweg ging ik steeds meer badkamers doen, vertelt de Woerdense ondernemer. Badkamers Woerden was dus een logisch vervolg. Beide ondernemingen werken nu nauw samen. De showroom, gevestigd aan de Edisonweg op Honthorst, is op donderdag, vrijdag en zaterdag én op afspraak geopend. Aan de hand van de wensen gaan wij aan de slag met het ontwerp in 3D. De kracht van het bedrijf zit 'm in het totaalpakket. Onze vakmensen zijn alleskunners. Van sloop van de oude badkamer tot het monteren van de laatste details. Je krijgt dus niet allerlei andere bedrijven over de vloer. Wij verzorgen namelijk ook de complete installatie. Dat is wel zo vertrouwd.

Atrikel uit Ondernamen, oktober 2014, Lees het hele artikel


Het complete nieuwsoverzicht